Bed & Breakfast VanAgt

van Agtlaan 6
5251 SH Vlijmen

Tel.: 073-5115789
Mobiel: 06-22785363
Mail: info@bedenbreakfastvanagt.nl

Dieetarrangement

Het dieetarrangement bestaat uit een volledig verzorgde week van 7 nachten in de Bed & Breakfast, inclusief ontbijt, lunch en diner. Gedurende deze week krijgt u een cursus dieetkoken die bestaat uit 5 kooklessen, waarin u leert op een verantwoorde wijze een gezonde maaltijd te bereiden. Naast de kooklessen staan ook 5 dieetconsulten op het programma, waarbij u een voedingsadvies, beweegadvies en diverse tips en recepten ontvangt.

De kosten van de dieetbegeleiding worden dikwijls vergoed door de verzekeraar, afhankelijk van de maatschappij en het verzekeringspakket. Vraag ernaar bij uw zorgverzekering.

De kosten van dit arrangement bedragen voor 2 personen € 1200,00

Dinerarrangement

Het dinerarrangement bestaat uit een overnachting in de Bed & Breakfast inclusief ontbijt en een driegangendiner.

Kosten voor 2 personen slechts € 145,00 (inclusief 1 overnachting)

Kookarrangement

Het kookarrangement bestaat uit een volledig verzorgde midweek van 5 nachten in de Bed & Breakfast, inclusief ontbijt. Tijdens uw verblijf krijgt u een kookcursus naar eigen keuze, die bestaat uit 5 kooklessen. Dagelijks gaat elke deelnemer een driegangen diner bereiden, die aan het eind van de les genuttigd wordt. U kunt kiezen uit de volgende cursussen: Vegetarisch koken, Dieetkoken, Koken met stoom of Basistechnieken.

De kosten van dit arrangement bedragen voor 2 personen € 825,00

Wandelen

Er zijn diverse wandelmogelijkheden in de omgeving.
U kunt kiezen uit diverse wandelingen in de natuur, de Moerputten of Het Bossche Broek, of door de historische vestingstedenHeusden en 's-Hertogenbosch.

Fietsen

Er zijn diverse fietstochten met verschillende afstanden in de omgeving mogelijk. Ook kunt u gebruik maken van een fietsnavigatie met voorgeïnstalleerde routes, die u kunt huren voor € 17,50 per dag (borg € 75,00).

Op ion oplaadpunten vindt u een overzicht van 450 oplaadpunten in Nederland.

Ook op steeds meer recreatieve routes kunt u de elektrische fiets opladen. Zo heeft Natuurmonumenten in haar domeinen een aantal oplaadpunten voor elektrische fietsen.
Zie www.natuurmonumenten.nl voor de exacte locaties.

Fietsenhuur

Fietsen zijn te huur voor € 5,00 per dag of € 30,00 per week. Uiteraard kunt u ook uw eigen fietsen meenemen.